ЧетвеР
15.01.2026, 14:54
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Чи варто брати магістра в проєктному менеджменті, якщо вже є - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Чи варто брати магістра в проєктному менеджменті, якщо вже є
serhiikovalskiDate: ВівторочоГ, 18.11.2025, 23:52 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Хлопці, чесно, завжди думав, що магістратура для проєктного менеджменту — це більше для тих, хто тільки входить у сферу. Але нещодавно замислився: а якщо у тебе вже є 5 років досвіду, чи варто витрачати рік-два на навчання? Я на курс дивився тут у КРОК, і там програма реально систематизує знання, яких на практиці ти набираєшся хаотично

yuriy_hrynevskyDate: ВівторочоГ, 18.11.2025, 23:52 | Message # 2
КВНщік
Я сам так думав раніше, поки не пішов на магістратуру. З досвідом це зовсім інший рівень: починаєш бачити зв’язки між процесами, розумієш, чому деякі проєкти зриваються, і як це можна було передбачити. Крім того, мережа контактів — це реально плюс. Одне діло знайомі по роботі, а зовсім інше — колеги, які теж серйозно прокачують свої навички.

viktorkoroviakDate: ВівторочоГ, 18.11.2025, 23:55 | Message # 3
Заваділа
До того ж, якщо хочеш подивитися, як саме КРОК підходить до магістерської програми з проєктного менеджменту, тут є повний опис: https://bs.krok.edu.ua/magistr-menedzhmentu-proektiv-ta-procesiv/ Там не просто лекції — модульні заняття, практикуми, кейси з реальних компаній. Навіть якщо ти працюєш, можна підлаштувати графік, і реально отримати не суху теорію, а застосовні інструменти.

serhiikovalskiDate: Середа, 19.11.2025, 00:18 | Message # 4
КВНщік
Слухаю вас і думаю, що, можливо, я занадто недооцінював магістратуру. Вона дає не лише знання, а й дисципліну в мисленні та підхід до проєктів, яких на роботі не завжди навчишся. І головне — ти перестаєш повторювати чужі помилки, бо вже знаєш, як їх уникати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz