Середа
01.04.2026, 14:36
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Поїздка до Одеси автобусом - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Поїздка до Одеси автобусом
sfadeev789Date: ВівторочоГ, 04.11.2025, 13:24 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Планую поїздку до Одеси з Бухареста, бо влітку там чудовий відпочинок. Не знаю, який транспорт краще обрати — літак чи автобус, бо хочеться і зекономити, і не втомитися в дорозі. Підкажіть, хто вже їздив, як краще дістатися?

mariboborisgdDate: ВівторочоГ, 04.11.2025, 13:57 | Message # 2
Заваділа
Я подорожувала цим маршрутом минулого місяця й вирішила спробувати автобус. Квиток бронювала через https://contrabus.ua/ro/buharest-odesa усе пройшло швидко та безпечно. Автобус комфортабельний, з кондиціонером і Wi-Fi, водії досвідчені, тому поїздка вийшла легкою. Приїхали вчасно, без жодних затримок чи проблем на кордоні. Для мене це зараз найзручніший спосіб дістатися до Одеси з Румунії.

AlexMerxDate: ВівторочоГ, 03.03.2026, 09:39 | Message # 3
КВНщік
Їжджу 37-м маршрутом у Рівному вже кілька місяців і можу сказати: це один із тих «непомітних героїв» міського транспорту, який реально виручає, коли треба швидко перетнути місто без зайвих пересадок, це зручно, що проходить повз ключові точки типу ринку, поліклініки та торгових центрів, хоча вранці на зупинках біля «Епіцентру» чи «Альпи» дійсно буває складно сісти, тому я або виходжу раніше, або ловлю на проміжних точках; щоб не гадати, коли приїде наступна маршрутка і де саме вона зупиняється, завжди перевіряю актуальну інформацію на https://newsflash24.com.ua/37-mars....rshrutu Там є не тiльки розклад руху 37 маршрутки у Рівному, а й карта, і повний список зупинок, тож раджу зберегти посилання у закладках, щоб планувати поїздки з розумом і без зайвих нервів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz