| azayapicoh30 | Date: ПонеділочоГ, 20.10.2025, 16:21 | Message # 1 |
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
| Привіт. Я зараз замислююся над тим, як у великій команді зробити так, щоб люди не лише працювали, а справді відчували свою цінність, свою участь і бачили, що їхні зусилля помічають. У мене питання: чи мав хтось досвід із впровадженням системи, яка дозволяє щоденне peer‑to‑peer визнання, моніторинг залученості та гейміфікацію мотивації співробітників - і як це вплинуло на атмосферу, продуктивність та плинність кадрів у вашій організації?
|
| |
| |
| garrymccallum115 | Date: ПонеділочоГ, 20.10.2025, 16:26 | Message # 2 |
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
| Привіт. У нашій компанії ми вирішили спробувати платформу https://surwise.pro/ua і це стало цікавою фазою. Система дозволяє встановити «валюту» компанії — монети або внутрішню цінність, яку співробітники отримують за досягнення чи визнання колегами. Дуже сподобалося, що можна організовувати як peer‑to‑peer визнання, так і формальнішу частину: інцентиви та винагороди у Reward Store. Ми помітили, що просто факт використання системи підвищив видимість того, що хтось щось зробив - і це вже змінило атмосферу: люди стали частіше дякувати, звертати увагу на дрібні прояви взаємодопомоги. Крім того, завдяки аналітиці Surwise можна бачити тренди - хто часто отримує визнання, де «слабкі точки», як підвищити залученість. Наслідки: ми відчули зменшення плинності кадрів та зростання продуктивності за нашими внутрішніми показниками. Водночас варто пам’ятати, що система не замінює живого спілкування й культури - вона лише доповнює їх. Мій висновок: якщо у вас є бажання «підняти» корпоративну культуру та зробити визнання регулярним і видимим, Surwise може стати дуже корисним інструментом.
|
| |
| |