Середа
22.10.2025, 22:38
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Невеличкий будиночок для відпочинку - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Невеличкий будиночок для відпочинку
LolliiPOPDate: ПонеділочоГ, 13.10.2025, 13:25 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Хочу на території маєтку встановити маленький будиночок для гостей. Так
щоб було тепло в будь-яку пору року, щоб можна було поспати, прийняти
душ, може якась мінікухня каву зробити. Є наш будинок, але він не
розрахований на те щоб хтось у нас лишався, приходиться дітей ложити
разом щоб виділити кімнату. А гості доволі часто, тому шукаємо вихід із
ситуації.

lorih16040Date: ВівторочоГ, 14.10.2025, 22:38 | Message # 2
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Цитата LolliiPOP ()
Хочу на території маєтку встановити маленький будиночок для гостей. Так щоб було тепло в будь-яку пору року, щоб можна було поспати, прийняти душ, може якась мінікухня каву зробити. Є наш будинок, але він не розрахований на те щоб хтось у нас лишався, приходиться дітей ложити разом щоб виділити кімнату. А гості доволі часто, тому шукаємо вихід із ситуації.

Мені здається що ідея з окремим будиночком для гостей на території — просто чудова і найпрактичніша. Це і приватність для них, і комфорт для вас.

Я думаю, вам варто звернути увагу на модульні будинки. Це зараз дуже популярне і сучасне рішення. Вони встановлюються швидко, мають хорошу теплоізоляцію, що дозволяє користуватися ними цілий рік, і їх легко облаштувати під твої вимоги: спальне місце, невеликий санвузол з душем та мінікухня для кави, як ти й хотіла. Це буде повноцінний гостьовий простір. Такі конструкції виготовляє і встановлює компанія "ТрансМодульБуд". Якраз у них є спеціальні міні-будинки https://blockunit.com.ua/catalog/modulni-budynky/mini-budynky/ які ідеально підійдуть для твоїх потреб. Подивися їхній каталог, там багато різних варіантів планувань. Це набагато простіше, швидше і часто дешевше, ніж класичне будівництво.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz