Хочу замовити шафу купе в Києві!
|
|
a_sov | Date: Середа, 07.09.2022, 20:04 | Message # 1 |
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
| Завершили ремонт, і наостанок облаштовуємо меблямиквартиру. Хочеться, щоб було зручно і стильно, а в наших меблевих магазинах все не те. Порадьте, будь ласка, Де купити гарну шафу купе в Києві?
|
|
| |
HzBoy | Date: Середа, 07.09.2022, 20:05 | Message # 2 |
Святость КВНа
| Доброго дня. Мивирішили купувати шафу купе просту, не дорогу і кутову, щоб вона менше займала місця. Таким чином можна круто заощадити простір в квартирі, де і там небагато місця.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Date: Середа, 07.09.2022, 20:06 | Message # 3 |
Валиняка
| Здравствуйтефорумчани. Думаю, краще купити зручну, велику шафу купе, яка впишеться в інтер'єр приміщення. В інтернеті величезний вибір. Тому раджу вам заглянути в цей магазин.
|
|
| |
menigorek | Date: Середа, 07.09.2022, 20:08 | Message # 4 |
Старий КВНщік
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Здравствуйтефорумчани. Думаю, краще купити зручну, велику шафу купе, яка впишеться вінтер'єр приміщення. В інтернеті величезний вибір. Тому раджу вам заглянути в цей магазин. Добри вечір форумчани. Ви можете купити шафу купе в Києві https://mebel-24.com.ua/uk/shkafi-kupe-vivat-premium/ на сайті цього магазину, там дуже великий асортимент таких товарів і думаю, вам не складе труднощів замовити такі речі. Я собі вибрала шафу купе Ніка 18 за 3 419 грн, вона відмінно вписалася в інтер'єр приміщення, і мені вона сподобалася своїм дизайном. Така стильна, встилі мінімалізм. Є все що треба, коштує не дорого, тим більше, на неї зараз хороша знижка на товари.
Attachment:
6678186.jpg
(6.4 Kb)
Post edited by menigorek - Середа, 07.09.2022, 20:09 |
|
| |
irenashevela | Date: Середа, 10.05.2023, 21:32 | Message # 5 |
Старий КВНщік
| Цитата a_sov (  ) Завершили ремонт, і наостанок облаштовуємо меблямиквартиру. Хочеться, щоб було зручно і стильно, а в наших меблевих магазинах все Так меблі це дуже важливо.
|
|
| |
dogma911015 | Date: Середа, 10.05.2023, 21:36 | Message # 6 |
Старий КВНщік
| Вам тоді краще зазирнути в Signal інтернет магазин меблів https://signalua.com.ua/ua/ . Я собі там знайшла чудову шафу купе, яка ідеально підійшла до інтер'єру моєї кімнати та нічим не відрізняється від тих шаф, що пропонують зробити на замовлення. Я обрала шафу-купе 2-дв Неаполь білу:
Attachment:
7035785.webp
(0.9 Kb)
|
|
| |