Допоможіть вибрати лікер!
|
|
Levchenko | Date: Неділько, 28.08.2022, 12:13 | Message # 1 |
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
| Добрий день! Що хотів з вами сьогодні на цьому гарному форумі обсудити, це не маловажний об’єкт що може бути на весіллі, це алкоголь, моя дружина, та моя найгарніша донька бажає придбати лікер, що думаєте?
|
|
| |
misterbicips | Date: Неділько, 28.08.2022, 12:13 | Message # 2 |
Святость КВНа
| Це дуже добрий вибір, тому що лікер він не дуже буде п’янити вашу доньку та дружину, та також ви не будете в такому стані, що буде говорити о том, що дружитися ваша донька буде у гарной компаніі)
|
|
| |
Levchenko | Date: Неділько, 28.08.2022, 12:14 | Message # 3 |
Святость КВНа
| Можете по цьому привіду навіть не радіти, тому що я ніколи не дзюдзюрився до такого стану, щоб прям був п’яний, мене ніколи ніхто не бачив в такому стані, та також я сам не бачив себе таким.
|
|
| |
HzBoy | Date: Неділько, 28.08.2022, 12:14 | Message # 4 |
Святость КВНа
| Але знаєте, скільки всього ви пройшли с донькою, с дружиною, ви все ж таки від самого малку і до цього тривалого момнету з нею, а зараз піде розлука та одружуєтся вона, я думаю не витримав та пішов би випив…
Але це моя думка, думаю що вам треба купити лікер Baileys https://alcomag.ua/ua/likery-vermuty/liker/baileys/ оцей лікер самий гарний що тільки їснує, я сам його спробував декілька разів, мені він дуже сподобався, він солодкий, навіть горчити не починає, пити його можно дуже плавно та не буде ніякого дуже поганого еффекту, та думаю що нехай вам щастить, нехай буде щастя у вашої доньки!
|
|
| |
irenashevela | Date: ЧетвеР, 31.08.2023, 10:04 | Message # 5 |
Старий КВНщік
| А какой вам больше нравится ликер?
|
|
| |
dogma911015 | Date: ЧетвеР, 31.08.2023, 10:06 | Message # 6 |
Старий КВНщік
| Я недавно приобрела ликер Бейлис в интернет-магазине Варус в разделе акционных предложений и скидок https://varus.zakaz.ua/ru/promotions/ . Очень довольна выбором, ведь он идеально сочетается с кофе и десертами. Ассортимент и цены на Варусе приятно удивляют, так что рекомендую заглянуть туда!
|
|
| |