ВівторочоГ
30.09.2025, 12:02
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Хочу собі вишиванку на роботу - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Хочу собі вишиванку на роботу
ontdgaDate: Середа, 27.08.2025, 16:30 | Message # 1
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
Дівчата, хочу собі вишиванку на роботу – щоб була стримана, але все ж мала традиційний вигляд. У нас на свято в офісі домовились усі одягнути вишиванки, і я зрозуміла, що в мене гарної нема. Дивилася у звичайних магазинах – вибір малий, усе або надто яскраве, або зовсім «мас-маркет». Хотілося б щось унікальне й українського виробництва. Де ви брали свої?

a_sovDate: Середа, 27.08.2025, 16:31 | Message # 2
Валиняка
Я свого часу купила на базарі – і чесно, пожалкувала. Виглядало гарно рівно один раз, а далі тканина почала тягнутися, і вишивка втратила форму. Після цього зрозуміла, що дешево не завжди добре. Краще вже трохи переплатити, але взяти якісну річ, яка прослужить роками. Тепер розглядаю тільки спеціалізовані магазини.

menigorekDate: Середа, 27.08.2025, 16:31 | Message # 3
Старий КВНщік
У мене досвіду ще нема, але колега замовляла онлайн і дуже хвалилася. Казала, що сервіс класний, навіть консультували, який розмір брати. Трохи страшно брати без примірки, але вона виглядала шикарно. Думаю, якщо обрати перевірений інтернет-магазин, то можна знайти дуже гарні варіанти.

HzBoyDate: Середа, 27.08.2025, 16:32 | Message # 4
Святость КВНа
Цитата menigorek ()
У мене досвіду ще нема, але колега замовляла онлайн і дуже хвалилася. Казала, що сервіс класний, навіть консультували, який розмір брати. Трохи страшно брати без примірки, але вона виглядала шикарно. Думаю, якщо обрати перевірений інтернет-магазин, то можна знайти дуже гарні варіанти.

Привіт, я вже маю дві жіночі вишиванки https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-89/zhinochi-vyshyvanky-72/ з ЕТНОХАТИ, і це одні з найкращих покупок. Вони реально тримають високу якість, навіть після численних прань річ залишається як нова.
Дуже подобається, що є великий вибір фасонів – від класики до більш сучасних, навіть офісних варіантів. Ціна приємно здивувала, бо продають напряму від виробників. А ще я люблю, що цей магазин український і просуває нашу культуру – вони навіть ведуть блог із цікавими матеріалами про традиції й моду. Це дає відчуття, що купуєш щось більше, ніж просто сорочку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz