Неділько
05.10.2025, 16:15
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Вибір жіночої вишиванки плаття - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Вибір жіночої вишиванки плаття
bolshechem_zhiznDate: Неділько, 11.05.2025, 18:47 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Дуже довго не можу визначитися з вибором жіночої вишиванки-плаття — їх зараз стільки різних, що очі розбігаються. Багато фасонів: одні більш приталені, інші вільні, хтось радить лляні, а інші кажуть, що найзручніші з бавовни. А ще кольори, орнаменти, регіональні мотиви — як обрати саме те, що пасує і за стилем, і за настроєм, і по фігурі?

cocacolaDate: Неділько, 11.05.2025, 18:48 | Message # 2
Старий КВНщік
Можу сказати з власного досвіду, що найважливіше — це тканина. Купувала якось вишиванку-плаття з домотканого полотна, і це було не просто красиво, а й дуже зручно носити. Особливо влітку — шкіра дихає, немає паркого відчуття. Обрала з геометричним орнаментом у червоно-чорних тонах, бо це класика, яка завжди актуальна.

akhamsaDate: Неділько, 11.05.2025, 18:48 | Message # 3
Валиняка
На мою думку, велике значення має не лише крій, а й як зроблена вишивка. Якщо машинна, то вона має бути дуже якісною — не деформуватись після прання, не вицвітати. Я носила вишиванку-плаття кілька років — брала нейтральний колір, трохи довше коліна, з поясом — і вона реально підходила і для офісу, і для святкувань.

bitehDate: Неділько, 11.05.2025, 18:48 | Message # 4
Старий КВНщік
Я теж довго шукала ідеальну вишиванку-плаття і зрештою зупинилася на такому варіанті, який поєднує сучасний крій та традиційні елементи. Важливо було, щоб плаття не сковувало рухів і добре виглядало як з підборами, так і з балетками. Купувала жіночу вишиванку в Крамниці вишитого одягу — https://kram.kr.ua/zinki/ Там великий вибір і можна обрати саме той регіональний стиль, який до душі.
Обрала ніжний біло-блакитний варіант з ручною вишивкою — виглядає елегантно і не надто урочисто. Ношу вже другий сезон — тканина якісна, шви акуратні, нічого не розходиться і не вицвітає. Дуже задоволена, бо плаття універсальне — і на роботу вдягала, і на родинні святкування.

Post edited by biteh - Неділько, 11.05.2025, 18:49

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz