Зацікавилась їхнім асортиментом
|
|
tbes50203 | Date: ВівторочоГ, 22.04.2025, 13:34 | Message # 1 |
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
| Привіт усім! Я недавно натрапила на бренд LuForu і дуже зацікавилась їхнім асортиментом, зокрема топами. Зазвичай я шукаю речі, які поєднують стиль і комфорт. Тому цікаво дізнатися вашу думку про топи від LuForu: чи дійсно вони зручні, як виглядають на тілі? Мене цікавить не тільки дизайн, а й тканина. Вони більше використовують натуральні матеріали чи синтетику? Які моделі вам сподобались? Можливо, у когось є досвід покупки саме топів від цього бренду? Дякую!
|
|
| |
evanduke324 | Date: ВівторочоГ, 22.04.2025, 21:35 | Message # 2 |
СтудентЪ
| Я нещодавно купувала топ від https://luforu.com/katalog/verh/topy/ і можу поділитися своїми враженнями. В першу чергу, хочу зазначити, що цей бренд справді має цікаві концептуальні речі. Що стосується топів, то їхній дизайн дійсно дуже оригінальний. Я взяла топ з м'якої тканини, він із невеликими декоративними елементами, що додають образу елегантності. Виглядає на мені дуже стильно, але при цьому не виглядає надто пильно або викликає відчуття дискомфорту. Тканина, до речі, була натуральна — основа бавовна з невеликим додаванням еластану для еластичності. Якість матеріалу на висоті, що є великим плюсом для мене, адже часто трапляються бренди, які обіцяють стиль, але забувають про комфорт. Топ від LuForu дійсно дуже комфортний в носці, він не тільки приємний до тіла, але й добре тримає форму після прання. Крім того, мені сподобалася велика різноманітність моделей. Якщо ти любиш класичні варіанти, є чудові базові топи для щоденного носіння — прості, але ефектні. А якщо хочеш щось більш екстравагантне, можна знайти моделі з асиметричними вирізами або з декоративними вставками. У мене є топ, який поєднує класичний крої з оригінальними складками на плечах — він виглядає стильно, але не кричуще.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Date: Середа, 23.04.2025, 12:14 | Message # 3 |
СтудентЪ
| Привіт! Я ще не пробувала топи LuForu, але мені дуже цікаво почитати відгуки про цей бренд. Здається, що у них цікаве поєднання моди та зручності, тому я обов'язково загляну на сайт. До того ж, підтримка українських брендів завжди важлива, і якщо вони можуть запропонувати стильні і комфортні речі, це точно варте уваги.
|
|
| |
katerinaopanasuk179 | Date: Середа, 23.04.2025, 14:16 | Message # 4 |
СтудентЪ
| актуально
|
|
| |