ВівторочоГ
07.10.2025, 17:34
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Реабілітація після ендопротезування суглобів - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Реабілітація після ендопротезування суглобів
tbes50203Date: Неділько, 23.03.2025, 14:25 | Message # 1
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Привіт! Хотів би дізнатися більше про організацію "Fizio", яка займається реабілітацією після ендопротезування суглобів. Моя теща недавно зробила операцію на стегновому суглобі, і зараз ми шукаємо хороший центр для реабілітації. Хтось проходив реабілітацію в "Fizio"? Як це було, скільки часу потрібно, щоб повернутися до звичного життя? Важливо, щоб програма була не лише фізичною, а й враховувала психоемоційну складову, бо після такої операції люди часто відчувають стрес або навіть депресію.

evanduke324Date: ПонеділочоГ, 24.03.2025, 22:28 | Message # 2
СтудентЪ
Моя мама проходила реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-jendoprotezirovanija-sustavov/ після ендопротезування колінного суглоба, тому я можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу зазначити, що для людей після таких операцій дуже важливою є не тільки фізична реабілітація, а й комплексний підхід, який включає психологічну підтримку, адже після ендопротезування часто спостерігаються депресивні стани та переживання через зміни в способі життя. Програма реабілітації в "Fizio" складається з кількох етапів. Перший етап — це відновлення після операції. Це означає, що пацієнти починають працювати з фізичними вправами вже в перші тижні після операції, але при цьому навантаження повинно бути мінімальним, щоб не створити зайвого стресу на новий суглоб. У моєї мами реабілітація почалася вже на 2-й тиждень після операції. Спочатку це були дуже легкі вправи для поліпшення кровообігу, зменшення набряків і покращення рухливості суглоба. Другий етап програми включає тренування на відновлення сили м'язів, що оточують суглоб. Це важливо, щоб новий суглоб правильно функціонував, а м'язи, які підтримують його, стали сильнішими. Для цього використовуються спеціальні фізичні вправи, що фокусуються на тренуванні певних груп м'язів, таких як квадрицепси (передня частина стегна) та задні м'язи стегна. Враховуючи, що моя мама мала проблеми з рівновагою після операції, ми також займалися вправами на баланс.

thiefcrazy98Date: Середа, 26.03.2025, 00:25 | Message # 3
СтудентЪ
Моя тітка також проходила реабілітацію в "Fizio" після ендопротезування коліна, і я можу підтвердити, що там працюють дуже кваліфіковані фахівці. Вона говорила, що програма реабілітації була досить інтенсивною, але водночас вона відчувала підтримку на кожному етапі. Психологічний аспект справді дуже важливий, тому що після таких операцій часто виникають побоювання щодо можливості повернутися до повсякденного життя без болю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz