Середа
27.08.2025, 06:33
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка купити машину - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
купити машину
kirilzhilenko80Date: Суботко, 08.03.2025, 12:33 | Message # 1
Валиняка
Group: Зелений
Status: Не тута
Збираюся купити машину. Чи є у когось досвід користування онлайн ресурсами з оголошеннями? Чи варто на ньому купувати авто?

a_sovDate: Суботко, 08.03.2025, 13:10 | Message # 2
Валиняка
Я недавно продав машину через Автовикуп Київ https://autobuy.site/ukraine-auto-buyout/kyiv-buyout/ скажу чесно, був задоволений, як то кажуть, на всі 100. Машина не нова була, та й проблеми технічні малися, але гроші я отримав нормально, навіть більше, ніж думав. Звернувся до них через сайт AUTOBUY, написав заявку, буквально за годину перезвонили, все домовилися. Вони приїхали до мене прямо додому, оглянули авто, все по пунктах перевірили, потім на місці зробили оцінку і через 15 хвилин гроші були на картці. Це реально зручно, особливо коли треба продати машину швидко. Рекомендую, бо за час, поки ти з іншими салонами розмовляєш і машину продаєш, тут все за день вирішиш. Особливо, якщо не хочеш довго чекати чи мати справу з перекупами. Взагалі, нормально, що навіть купили авто з невеликими дефектами. Ще бонус — безкоштовна допомога в оформленні документів. Так що якщо тобі треба продати швидко й без головного болю, це норм варіант.

kiryalyckoDate: ЧетвеР, 22.05.2025, 11:17 | Message # 3
КВНщік
Довго вагалися з чоловіком, чи брати Mitsubishi в кредит https://mitsubishi-arma.com.ua/credit , але завдяки Арма Моторс усе пройшло легко. Нам розписали кілька програм, пояснили умови без прихованих комісій. Обрали Eclipse Cross, внесли перший внесок, а решту — зручно сплачуємо частинами. Приємно здивували швидкість оформлення і чесність.

Post edited by kiryalycko - Тяпниця, 23.05.2025, 09:18

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz