Суботко
24.01.2026, 08:12
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Чи потрібна бізнес-освіта, якщо у вас вже є свій бізнес? - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Чи потрібна бізнес-освіта, якщо у вас вже є свій бізнес?
serhiikovalskiDate: ВівторочоГ, 25.02.2025, 11:57 | Message # 1
КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Я от задумався: чи реально бізнес-освіта допомагає, якщо в тебе вже є своя справа? Бо наче все й так працює, клієнти є, прибуток теж, але іноді здається, що можна було б робити все розумніше. Чув, що в бізнес-школах вчать не тільки як заробляти, а й як оптимізувати процеси, делегувати, аналізувати ринок. Але ж з іншого боку – це час і гроші. Хтось тут реально вчився на таких програмах? Є результат? Поділіться досвідом!

yuriy_hrynevskyDate: ВівторочоГ, 25.02.2025, 11:58 | Message # 2
КВНщік
Я якраз стояв перед таким вибором. Бізнес запустив сам, без освіти, методом спроб і помилок. Але коли почав рости, зрозумів, що тону в задачах: бухоблік, маркетинг, масштабування – все на мені. Пішов на коротку програму в бізнес-школу, щоб розібратися хоч у чомусь. ось тут, до речі, непогані варіанти https://bs.krok.edu.ua/ В результаті – знайшов нормального бухгалтера, навчився рахувати реальні витрати й прибуток, а головне – зрозумів, що треба делегувати. Без цього тупо неможливо розвиватися. Тому освіта точно не зайва, якщо хочеш не просто працювати, а будувати систему.

Post edited by yuriy_hrynevsky - ВівторочоГ, 25.02.2025, 11:58

viktorkoroviakDate: ВівторочоГ, 25.02.2025, 12:05 | Message # 3
Заваділа
Я теж спочатку думав, що бізнес-освіта – це для тих, хто тільки стартує, а не для тих, хто вже в темі. Але після кількох років ведення своєї справи прийшов до того, що інтуїції недостатньо. На деяких етапах просто не знаєш, що робити: чи варто брати кредит, чи вкладатися в рекламу, чи наймати ще людей. І от тут знання реально допомагають. Але важливо брати не просто диплом заради папірця, а конкретні курси чи програми, що дають практичні інструменти. В когось ще є реальний досвід навчання? Варто воно того?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz