Неділько
24.11.2024, 17:44
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка военный лазерный целеуказатель - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
военный лазерный целеуказатель
a_sovDate: ЧетвеР, 25.07.2024, 12:53 | Message # 1
Старий КВНщік
Group: Зелений
Status: Не тута
Здорово, народ! Ищу лазерные целеуказатели для разных видов оружия. Где вы обычно такие заказываете? Хочу найти проверенное место с хорошим ассортиментом. Поделитесь своими любимыми магазинами.

kirilzhilenko80Date: ЧетвеР, 25.07.2024, 14:37 | Message # 2
Старий КВНщік
Народ, магазин https://maroder.com.ua/product....azateli реально крутой магазин для покупки лазерных целеуказателей. Заказывал у них три разных ЛЦУ – все просто огонь. Лазеры яркие, крепление надёжное. Сервис супер – отвечают быстро, доставка моментальная. Если хотите качественный товар и отличный сервис, вам сюда! И ещё приятно, что они предлагают гарантию на свою продукцию.

anzelikafeseckoDate: ВівторочоГ, 15.10.2024, 17:58 | Message # 3
Заваділа
Привіт! В не знаєте, де можна купити ручку переносу вогню для зброї? дякую за підказку.

Post edited by anzelikafesecko - ВівторочоГ, 15.10.2024, 17:58

SergeyDate: Середа, 16.10.2024, 10:15 | Message # 4
Зєлєнь
Нарешті отримав ручку переносу від Tacticool.net.ua для мого  АК-47 на сайті магазину https://tacticool.net.ua/ruchky-perenosu/ Чесно кажучи, не очікував такого рівня комфорту. Одразу, як взяв у руки, зрозумів, що це саме те, що потрібно. Переносити автомат стало в рази легше! Тепер, коли ходжу на стрільбища або виїжджаю на полігони, не відчуваю такого навантаження на руки. А ще мене приємно здивувала якість – ніде ніяких люфтів, все чітко та міцно закріплено. Дякую Tacticool.net.ua за чудовий продукт! Тепер це моя улюблена деталь на автоматі!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz