Неділько
02.02.2025, 08:43
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Мережа пансіонатів по всій країні для літніх людей та не тільки - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Мережа пансіонатів по всій країні для літніх людей та не тільки
kirilexsDate: ВівторочоГ, 23.07.2024, 12:42 | Message # 1
Святость КВНа
Group: Зелений
Status: Не тута
Пансіонат "Ти не один" пропонує професійний догляд та підтримку для людей похилого віку, зі складними захворюваннями та обмеженими можливостями. https://tu-ne-odin.com/budynok-dlya-litnih-u-ternopoli/, заклад працює у форматі мережі з відділеннями у різних містах України – Києві, Харкові, Львові, Івано-Франківську, Дніпрі, Тернополі, Луцьку, Хмельницькому.

Послуги пансіонату "Ти не один"

Підготовлений медичний персонал здійснює догляд за пацієнтами, забезпечує лікування та відновлення.

Категоріями клієнтів виступають:

• люди похилого віку, які потребують постійної підтримки;
• лежачі хворі, що перебувають на реабілітації після інсульту, перелому шийки стегна;
• пацієнти з деменцією, Альцгеймером, іншими складними захворюваннями;
• особи з обмеженими фізичними можливостями. Спеціалісти розробляють індивідуальні програми відновлення, що включають фізіотерапевтичні процедури, лікувальну гімнастику.

Умови та особливості проживання:

Важливою складовою роботи приватної мережі є забезпечення зручності та комфорту:

• кімнати обладнані сучасною побутовою технікою та меблями, пристосуваннями для маломобільних пацієнтів;
• є вибір між одно-, двох- або тримісними номерами;
• організовані загальні приміщення для відпочинку, спілкування, проведення часу з родичами.

Співробітники організовують культурно-розважальні заходи, заняття з ЛФК. Велика увага приділяється правильному харчуванню, включаючи дієтичні страви за рекомендаціями лікарів.

la2217596Date: Суботко, 28.12.2024, 20:34 | Message # 2
Старий КВНщік
Чи є в Києві будинки для літніх людей, де вони можуть активно спілкуватися та брати участь у різноманітних заходах? Важливо, щоб вони відчували себе потрібними та щасливими.

HzBoyDate: Суботко, 28.12.2024, 20:41 | Message # 3
Святость КВНа
Якщо ви шукаєте пансіонат для літніх людей Київ https://gral.org.ua/pansionat-dlya-lyudej-pohilogo-v-kiyevi/   я вам дуже раджу звернути увагу на "Грааль". Коли я приїхала сюди, то спочатку трохи хвилювалася, але незабаром відчула себе як вдома. Тут є все: комфортні кімнати, чудове харчування, медичний догляд, а також багато соціальних заходів. Я вже встигла подружитися з іншими мешканцями та активно брати участь у культурних заходах. Я займаюся малюванням, а ще люблю ходити на прогулянки по чудовому саду, що знаходиться на території пансіонату. Спільне життя в такому місці дарує мені радість і спокій. Всі співробітники дуже привітні й чуйні. Мені тут дуже подобається, і я радуюсь кожному дню, який проводжу в цьому чудовому місці.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz