Суботко
08.02.2025, 22:59
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Бургери - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Бургери
lunamonqDate: ЧетвеР, 04.04.2024, 18:00 | Message # 1
Заваділа
Group: Зелений
Status: Не тута
Хочу вдома приготувати бургери. Що для цього потрібно та де це все брати?
Хто що може мені дати інфу з цього приводу. Буду вдячна.

borislevitskiy52Date: ЧетвеР, 04.04.2024, 18:09 | Message # 2
КВНщік
Там взагалі все просто - треба булочки спеціальні, круглі котлети, соуси та вже за смаком зелень, може огірки, томати, тощо.
Можна готові бургери узяти https://mantinga.org/uk/catalog/149-burgery/ вони вже практично готові - треба їх доготувати і смакувати. Я на грилі їх зажарюю, дуже смачно!
Спробуйте і ви. І ціна в них прийнятна, і мороки менше, ніж з нуля починати готувати ті бургери, особливо, ящо вам багато треба.

egors4ukinDate: ЧетвеР, 04.04.2024, 18:10 | Message # 3
Заваділа
ммм, смачно, мабуть ці бургери їсти

wwwandegDate: ЧетвеР, 11.04.2024, 20:18 | Message # 4
КВНщік
В Україні багато є класних смаколиків для замовлення. Я почав цим цікавитися недавно, і докину вас ще виробника напівфабрикатів https://www.dobra-kukhnia.com.ua/ з яким ми на фірмі працюємо, та я для себе додому купую їхню продукцію. Мені дуже подобається смак та якість, а також я завжди звертаю увагу на склад таких продуктів харчування, обираю максимально натуральні.

Post edited by wwwandeg - ЧетвеР, 11.04.2024, 20:19

kykanaslivaDate: Тяпниця, 06.09.2024, 07:51 | Message # 5
КВНщік
Задумывался ли ты когда-нибудь, где лучше всего покупать продукты с доставкой? В последнее время я всё чаще сталкиваюсь с тем, что мне нужны качественные и свежие продукты, которые можно заказать, не выходя из дома. На самом деле, я не знаю, где найти надежные и удобные сервисы, которые предложат разнообразие и хорошее качество, а также своевременную доставку.

lermontovlermikDate: Тяпниця, 06.09.2024, 07:53 | Message # 6
КВНщік
Если вы всё еще ищете идеальный способ покупки продуктов с доставкой, то рекомендую обратить внимание на интернет-магазин WINETIME https://winetime.zakaz.ua/ru/promotions/ . Это действительно удобный и надежный сервис, который предоставит вам не только широкий выбор продуктов, но и отличное качество обслуживания. В WINETIME вы можете найти все, что нужно для вашего стола, от свежих овощей и фруктов до деликатесов и напитков. Особое внимание стоит уделить winetime акциям, которые позволят вам сэкономить на покупках, а также воспользоваться специальными предложениями. Доставка из WINETIME всегда осуществляется быстро и в удобное для вас время, что позволяет избежать ненужных хлопот и сделать покупки максимально комфортными. Я сам пользуюсь этим сервисом и полностью доволен качеством их работы.

alisagerman83Date: Суботко, 07.09.2024, 09:39 | Message # 7
СтудентЪ
Действительно актуально

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Lutsk UA ... 2007
Використовуються технології uCoz