ПонеділочоГ
25.11.2024, 20:04
DEFORMація
Вітаю вас Дух | RSS
Головна сторінка Планую вирушити в похід, і мені цікаво, що ви берете з собою - КВН Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sweet  
Планую вирушити в похід, і мені цікаво, що ви берете з собою
rchlenovDate: Неділько, 08.10.2023, 10:52 | Message # 1
СтудентЪ
Group: Зелений
Status: Не тута
Планую вирушити в похід, і мені цікаво, що ви берете з собою? Можливо, є якісь супер-поради або список речей, які ви завжди берете на похід. Поділіться своїм досвідом!

zheluddmitriyDate: Неділько, 08.10.2023, 12:46 | Message # 2
СтудентЪ
Зазвичай я беру з собою невеликий набір для походу. Важливо взяти компактне та легке спорядження. Вода та їжа на кілька днів, намет, каремат, ліхтарик, теплий одяг та зручне взуття. А, звісно, не забуваю про кухонні прилади для приготування їжі. Також додам до списку пораду щодо спального мішка. Купити якісний спальний мішок можна на сайті https://rybolov-expert.com.ua/ua/category/spalnye-meshki . Там широкий вибір спальників для різних погодних умов та сезонів. Пам'ятайте, важливо мати зручний та теплий спальний мішок для комфортного сну в полі.

igormysorskoiDate: Неділько, 08.10.2023, 13:17 | Message # 3
Зєлєнь
Ще одна порада від мене: подбайте про захист від комарів та інших комах. Репелент, москітна сітка чи спеціальні аерозолі можуть врятувати вас від неприємних укусів. І не забувайте про першу допомогу — завжди корисно мати при собі аптечку з основними медичними засобами. Безпечного походу!

red84575Date: ПонеділочоГ, 09.10.2023, 22:52 | Message # 4
Зєлєнь
це круто

freep187Date: Тяпниця, 27.10.2023, 05:20 | Message # 5
КВНщік
Обов'язково треба брати достатній запас води

• Сторінка 1 з 1
  • 1