| akvaevgenij | Date: ПонеділочоГ, 24.08.2026, 14:54 | Message # 1 |
|
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
| Де саме краще купувати автохімію для автомийки, щоб отримати якісні професійні засоби для регулярного миття, очищення та догляду за автомобілями без необхідності шукати кожен продукт у різних постачальників?
|
| |
| |
| savicmarko150 | Date: ПонеділочоГ, 24.08.2026, 14:55 | Message # 2 |
|
Зєлєнь
Group: Зелений
Status: Не тута
| Я б порадив звернути увагу на TED PROFESSIONAL. Я сам є їхнім клієнтом і можу рекомендувати компанію з власного досвіду, хоча представником бренду не є. Коли обирав автохімію, для мене було важливо знайти виробника з нормальним асортиментом, щоб можна було закрити основні потреби автомийки в одному місці. У них є активні піни, воски, очищувачі, поліролі та спеціалізовані продукти для різних етапів догляду. Зокрема, можна підібрати засоби для догляду за кузовом авто https://ted-professional.ua/dlya-kuzova-zovnishnih-elementiv/, які допомагають не лише видалити забруднення, а й підтримувати чистий та охайний вигляд автомобіля після миття. Є рішення для очищення різних поверхонь, видалення складних забруднень і подальшого захисту кузова. Особисто мені зручно, що асортимент орієнтований саме на професійне використання. Продукцією TED PROFESSIONAL користуюся сам і залишаюся задоволений результатом. Тому, якщо шукаєте постачальника автохімії для автомийки, можу рекомендувати їх без прив’язки до компанії чи реклами — просто як клієнт.
|
| |
| |